Category: Debat
“Një plan i gjerë për ta futur në burg”! Nazarko i cilëson të pakuptimta akuzat për Saimir Tahirin: Çfarë pret nga Sandër Lleshi!
Shpëtim Nazarko ka folur lidhur me qëndrimin e fundit të ish-ministrit të Brendshëm Saimir Tahiri dhe pikëpyetjet rreth pasardhësit të Fatmir Xhafajt [...]
“E kam menduar, por kam hezituar”, Jozefina Topalli merr vendimin
Ish kryetarja e Kuvendit dhe një nga figurat kryesore të Partisë Demokratike, Jozefina Topalli, tashmë prej më shumë se 1 viti nuk është më pjesë akti [...]
LSI dhe PD “provokohen apo frikësohen” nga Saimir Tahiri?! Nxjerrin “bilbilat” për të shfryrë dufin e vulgaritetit
Ish-ministri i Brendshëm Saimir Tahiri, shpalli sot publikisht pafajësinë e tij, referuar verdiktit përfundimtar të drejtësisë italiane. Tahiri, me nj [...]
Tahiri u kujton shqiptarëve një histori të Berishës dhe Bashës, por sulmohet nga Paloka i tërbuar: Je baxhellë!
Deputeti i Partisë Demokratike Edi Paloka ka reaguar pas konferencës së ish-ministrit të Brendshëm Saimir Tahiri.
Në një shënim në facebook duke pë [...]
Saimir Tahiri nuk kursen askënd: Donit kurban me pretekstin e “drejtësisë së blerë”, po harruat Berishën e Bashën ku hante gurabiet e Monikës tek shtëpia Metës së “bllokut të kuq”
Në daljen për media, Saimir Tahiri nuk ka kursyer askënd, duke hedhur një sërë akuzash ndaj politikës, ambasadave dhe medias.
Ish- ministri i është [...]
Deputeti gjerman Thorsten Frei: Dorëheqja e Xhafaj është një hap pozitiv në drejtimin e duhur
Thorsten Frei, raportuesi i grupit parlamentar CDU/CSU për Shqipërinë e quan pozitive dorëheqjen e Fatmir Xhafajt e pret rezultate nga pasardhësi i ti [...]
Rama: BSH, institucioni i vetëm që nuk është anatemuar
Gjatë fjalës së tij në Konferencën Vjetore të Bankës së Shqipërisë “Politika monetare, Integrimi Ekonomik dhe Normaliteti i Ri”, kryeministri Edi Rama [...]
Ngjela iu përvishet keq grekëve: Mos sillni ekstremistë të armatosur në Shqipëri se kështu do e pësoni!
Avokati Spartak Ngjela e ka cilësuar ngjarjen e shumëpërfolur të vrasjes së ekstremistrit grek, që hapi zjarr ndaj policisë shqiptare, si një akt terr [...]
Dako i pret shpresat Berishës! S’ka video dhe toç apo larvë që e kthen më pushtetin tënd o i vdekur dixhital! (Video)
Kryebashkiaku i Durrësit, Vangjush Dako, i është kthyer me të njëjtën gjuhë të ashpër ish-kryeministrit Sali Berisha, i cili publikoi një video në Su [...]
Tahiri: Sot kam disa gjëra për të thënë
Ish-ministri i Brendshëm, Saimir Tahiri ka njoftuar se sot ka “disa gjëra për të thënë”.
Në një postim të shkurtër në Twitter, Tahiri shkruan: “1 v [...]