Category: Debat
Monika e Lir Metës u bënë thirrje shqiptarëve të blejnë shtëpi në Vjenë ose Londër, vetëm në Shqipëri jo!
Jo të githë kanë mundësi që të udhëtojnë e aq më tepër që të kenë një banesë në Vjenë apo në Londër që janë qytetet më të shtrenjta.
E ftuar në “Zo [...]
U kthye pas pushimeve, Basha gënjen protestuesit se nuk do t’i lej vetëm!
Kreu i PD, Lulzim Basha pasi u kthye nga pushimet jashtë vendit ka dalë pasditen e sotme në protestën që po zhvillojnë banorët e Astirit prej 27 ditës [...]
Kthehet në Shqipëri Basha, “kujtohet” për protestën e Unazës pas pushimeve
Vetëm tre ditë kanë zgjatur pushimet e kreut demokrat jashtë vendit. Pas publikimit në media të fotove teksa po largohej me nxitim nga Rinasi, ai sajo [...]
VIDEO/ Rama: Me këtë Reflektim qytetar të Ukë Çelkolajt, i cili zgjodhi të kontribuojë për zgjidhjen e ngërçit artificial…
Rama publikon videon e prishjes së shtëpisë së një qytetari në te Unaza e Re i cili me vullnetin e tij pranoi, prishjen e shtëpisë për zgjerimin e rru [...]
Meta bëhet pishman që u bë President: Ju nuk e besoni, por kisha disa javë pa takuar Monën në darkë!
Gjatë intervistës në emisionin ‘Opinion’, Presidenti i Republikës Ilir Meta, ka deklaruar se nuk ndikohet në vendimet që merr si kreu i shtetit nga ba [...]
Austriakët ‘fusin’ opozitën në Kuvend për herë të parë pas shumë muajsh, deputetët e PD marrin pjesë në Komisionin e Jashtëm parlamentar
Përkrah kryetares së Komisionit të Politikës së Jashtme Mimi Kodheli ishte dhe nënkryetari demokrat Tritan Shehu. Mister mbetet fakti se kush i ka tre [...]
Shqipëria u çlirua më 28 apo më 29 Nëntor? Historiani, pse me 28 ose 29 Nëntor me…?!
Ish-drejtoresha e Arkivës Shtetërore, Nevila Nika, e ftuar në emisionit “Open” të Eni Vasilit deklaroi se debati ndoshta mund të ketë pasur si shkak a [...]
Negociatat e Shqipërisë me BE, vendosin zgjedhjet europiane!
Parlamenti Europian miratoi raportin e vitit 2018 për Shqipërinë, duke vlerësuar edhe përpjekjet reformuese të Shqipërisë. Plot 459 vota pro Shqipëris [...]
Opozita krah banorëve në Astir, ka një kërkesë të veçantë për lirimin e dhunuesve të efektives: Janë vëllezërit tanë!
Disa nga banorët e Astirit që preken nga ndërtimi i Unazës së Madhe kanë dalë sërish në protestë duke bllokuar rrugën si shenjë revolte ndaj qeverisë [...]
Bardhi dublon gafat… as konsulta me Bashën nuk i bën punë për Unazën
As ftesa e Autoritetit Rrugor Shqiptar për zyrtarin e Partisë Demokratike Gazmend Bardhi që përpara se të fliste për projektin e Unazës së Madhe të Ti [...]