Category: Debat
I vuri fshesën nga PD-ja, Luli nuk e kapërdiu dot inatin e të kaluarës me Majlindën dhe mori hak!
Kreu i PD-së e ka shfaqur hapur inatin me të gjithë të larguarit nga partia, të cilët në fakt u bënë pjesë e saj prej Sali Berishës. Para disa kohësh [...]
Rama i fton në takim, studentët: Refuzojmë çdo lloj propozimi pa plotësuar 4 kushtet!
Pavarësisht shfuqizimit të VKM për tarifën e provimeve të mbartura, studentët nuk tërhiqen nga protestat e tyre deri në plotësimin e të gjitha kërkesa [...]
Nikolla: E gatshme të takohem, jam duke pritur që Këshillat Studentorë të sjellin përfaqësuesit
Ministrja e Arsimit Sportit dhe Rinisë Lindita Nikolla është shprehur e gatshme të takohet me studentët dhe se po pret që Këshillat Studentorë të sjel [...]
Protesta/ Rama fton në dialog studentët: Jam i gatshëm të flasim ballëpërballë
Kryeministri Edi Rama është shprehur se është i gatshëm që të takohet me studentët për të zgjidhur kërkesat që ata kanë.
Në rubrikën “Përgjigja ime [...]
Protesta/ Studentët përzejnë Edmond Tupen pas thirrjeve të shkojnë para Kryeministrisë
Profesor, Edmond Tupja ka shkuar sot në protestën e studentëve, para Ministrisë së Arsimit.
Ndërkohë, u ka bërë thirrje studentëve që ta zhvendosin [...]
Studentët përzejnë nga protesta “opozitarin” dhe zv. ministrin 2 javor Taulant Muka: Jo politikë! Jo politikë!
Ish-zevendes ministri i Arsimit qe u dorehoq pas dy javesh qe mbante ate post per arsye qe as ai vete nuk di ti thote, ka shkuar sot per te folur ne p [...]
FOTO/ Politika arrin të futet në protestën e studentëve, kandidati për deputet i PD-së dhe zyrtari i lartë vendor kërkon plotësimin e kërkesave
Studentët janë në të drejtën e tyre në protestën e organizuar para ministrisë së Arsimit, ku kanë marrë përgjigje pozitive për kërkesën e parë, ndërsa [...]
Nikolla: Tarifat i vendosin Universitetet
E ftuar në emisionin Opinion, ministrja e Arsimit, Lindita Nikolla tha se qeveria është gati të ulë çmimin e studimeve nëse pranojnë universitetet.
[...]
Gazetari i nxjerr bojën Grida Dumës, e cila befason me deklaratën e saj
eputetja Demokrate Grida Duma ishte mbrëmjen e djeshme e ftuar në emisionin Open në Top Channel ku deklaroi se protesta e studentëve është e organizua [...]
Dalin Mesazhet/ Basha hap “thesin”, paguan autobuzët për të sjellë studentët në Tiranë për të protestuar, që t’i vjedh kauzën më pas
Protesta e studentëve mesa duket po merret në dorë nga Partia Demokratike, e cila ka vendosur të hapë thesin dhe të paguajë autobusë që të sjellin stu [...]