Category: Debat
Braktisi sallën, Rama i jep “shuplakën e fortë” studentes: E kam analizuar shumë thellë thelbin e shpërthimit
Kryeministri Edi Rama po zhvillon një takim me studentë dhe pedagogë të Univeristetit të Vlorës. Që në minutat e para të nisjes së takimit, Rama u për [...]
Rama dëboi ambasadorin iranian, Shtëpia e Bardhë mbështet kryeministrin
Keshilltari per sigurine kombetare i Presidentit amerikan John Bolton, sapo ka postuar ne Twitter nje njoftim ku thuhet se:
“Kryeministri Rama sapo [...]
E përdori si i deshte… për t’i prishur dialogun Ramës me studentët, Kokëdhima: Është ndër themeluesit e partisë sime, jam krenar për të!
Arbër Dervishaj, i riu që gjatë dialogut të studentëve në Vlorë me Kryeministrin Rama, prishi qetësinë në sallë duke fyer Kryeministrin, rezultoi të j [...]
Rudina e Azemit po thotë çdo ditë: Kam vendosur të flas, nuk ndalem më! Kur?!
Deputetja e Partisë Demokratike Rudina Hajdari ka vendosur të flasë dhe thotë se nuk do të ndalet më.
E pranishme në studiot e A2 News, vajza e Az [...]
FOTO/ E quajti Ramën “mashtrues” në takimin me studentët, i riu nga Vlora është i infiltruari i Koço Kokëdhimës
Kryeministri Rama dialogoi sot për problemet e universitetit me studentët e Vlorës me një pjesëmarrje masive të këtyre të fundit.
Mes studentëve në [...]
Deputeti malazez Medojević sulmon Bashkim Ulajn: “Investitori në Kolashin, mund të merret vetëm me investimin e “të bardhës”, por jo të borës së bardhë që hedh natyra (Video)
Ndërsa qeveria, shteti e politika në Shqipëri, po vazhdojnë ta mbrojnë e t’i mbushin thasët me miliona euro koncesione Bashkim Ulajt, në Malin e Zi dh [...]
Topalli zbërthen prapaskenat e thyerjes së bojkotit dhe sulmon Bashën: I paaftë, po ëndërron të hysh sërish në qeveri me Ramën!
Ish-deputetja e Partisë Demokratike, Jozefina Topalli, një ndër zërat më kritikë ndaj Lulzim Bashës, ka komentuar me tone të ashpra vendimin e opozitë [...]
Bashkia e Tiranës përgënjeshtron PD-në: S’ka leje për Begon… I bëjmë thirrje Lulit të ndalojë gjobat ndaj ndërtuesve
Bashkia e Tiranës hedh poshtë akuzat qesharake të opozitës në këto ditë të vështira për Partinë Demokratike. Në zonën që përmend Lulzim Basha NUK KA A [...]
Rama studentit që e fyen: Mi i dehur nga protesta që do të shqyesh maçoku apo trim i frikësuar
Takimi i kryeministrit Edi Rama me studentët e universitetit “Ismail Qemali” ka qenë i mbushur me replika të forta mes të rinjve dhe shefit të qeveris [...]
Studenti Ramës: Si e justifikon shtëpinë në Surrel?! Rama: Të lutem mos bëjë Saliun në Vlorë!
Një debat i gjatë mes një studenti nga Vlora dhe kryeministrit Edi Rama, ka bërë që ky i fundit të ‘sqarojë’ edhe akuzat e opozitës në lidhje me pasur [...]