Category: Debat
Ja si do të rihapen hapen dosjet e Metës, Berishës dhe Bashës nga SPAK
Struktura e Posaçme Antikorrupsion, organi më i ri i sistemit të drejtësisë do të ketë mundësinë të hapë çështje që janë mbyllur nga prokurorët vite m [...]
A është kjo Tirana që ëndërronte Lali Eri tre vjet më parë?! Ja ç’ ka për të thënë ai!
Pjesa e tretë e intervistës së Bieta Sulos me kreun e Bashkisë së Tiranës z.Veliaj në Ftesë në Pesë, u zhvillua në një nga ambjentet më të reja në kry [...]
“Republikani i ri” i Lulit e ka emrin Çimi
Në një shkrim të gjatë, shumë të gjatë, pas shumë kohësh, Çim Peka përpiqej dje të gjente fjalë të mëdha dhe histori të politikës europiane për të tre [...]
Edmond Spaho e “kryqëzoi”, Sokol Balla: Ndjesë miku im që të kritikova “qeverinë tënde”, që të paguan rrogë, dieta dhe kotësin tuaj!
Gazetari Sokol Balla i është përgjigjur reagimit të bërë nga kreu i grupit parlamentar demokrat, Edmond Spaho sa i takon qëndrimeve të shprehura nga g [...]
Plaku i PD-së ofrohet për të mbyllur të gjitha skandalet
Sali Berisha i ka dhënë dje një goditje të hidhur beniaminit të tij në krye të Partisë Demokratike, Lulzim Basha. Gjatë një interviste në Neës 24, Ber [...]
Spaho sulmon gazetarin: Ke humbur objektivitetin profesional si rezultat i miqësisë me Ramën. Antarësohu tek Rilindja!
Kryetari i grupit parlamentar të Partisë Demokratike, Edmond Spaho ka sulmuar gazetarin Sokol Balla pasi ky i fundit u shpreh se kabineti i qeverisë ë [...]
Si ja futi Basha Berishës në 17 maj: Berisha zbulon prapaskenat e paktit, nuk më pyeti!
Ish-kryeministri Sali Berisha ka deklaruar se nuk e dinte për marrëveshjen e 17 majit Rama-Basha. I pyetur nga gazetari Adi Krasta, Berisha thotë se e [...]
Kryemadhi e ka seriozisht, marrëzisht: S’ka festa, mobilizohuni do largojmë Edi Ramën!
Kryetarja e LSI-së Monika Kryemadhi bëri thirrje strukturave të partisë të mobilizohen edhe gjatë festave për të sensibilizuar qytetarët për rrëzimin [...]
Protesta e studentëve, Rama: I shoh “kadrinjtë” të agjituar
Kryeministri Edi Rama përmes një mesazhi në ‘Twitter’ ka reaguar ndaj ‘kadrinjve’ që sipas tij janë axhituar pas protestave të studentëve, pasi dhjet [...]
Kryemadhi habit budallenjtë në Mallakastër: Falenderoj Zotin për mirëqënien e familjes sime…do t’i shlyejë mëkatet si politikane!
Monika Kryemadhi në vigjilje të Krishtlindjeve ka zhvilluar një takim me strukturat e partisë në Mallakastër. Në fjalën e saj, ajo u shpreh falenderue [...]