Category: Debat
PD-së i kanë firuar 40% e anëtarëve, shkak pazari me LSI, “ujkonjës që ka futur hundët”, për gjysmën e “tepsisë”
PD, që pas vitit 1997, për shkak të piramidave Berisha-Bode e zullumeve të tjera kundër medias, pronarëve e të përndjekurve politikë, u katandis me 20 [...]
Bojkoti në fakultete/ Rama i kthehet pedagogëve: S’duan të bëjnë mësim, rrinë në kafe, bëjnë lojën e nonë dajës
Kryeministri Edi Rama në nisje të fjalës së tij me koordinatorët e bashkëqeverisjes, kësaj here ka folur për pedagogët.
Rama tha se të gjithë shqip [...]
Kryetari i KLP-së: Jam krenar që kam punuar për Soros, Prokurorët e SPAK-ut do të jenë më të mirë
Kryetari i Këshillit të Lartë të Prokurorisë, Gent Ibrahimi ndihet krenar që ka punuar për Soros. Në një intervistë për Ora News, ai e pranon një fakt [...]
Studentët më mësynë telefonin deri në 3 të mëngjesit, me porosi nga nondaja, se kur do plotesoja kërkesat!
Kryeministri Edi Rama thotë se deri në 3 të mëngjesit ka marrë qindra mesazhe nga studentë në lidhje me pretendimet për VKM e tarifave.
“1/ Deri n [...]
Kush është protestuesi i punësuar, që u bën presion studentëve?
Klajdi Bello është një militant i opozitës, i punësuar si protestues këto dy javë.
Ka kryer disa vite shkollë tek Universiteti Europian me bursë, p [...]
Videoskandali/ LSI nën akuzë për pagesa militantëve, për të fjetur para kryeministrisë
Përpos zgjidhjeve shterruese që kanë marrë kërkesat e studentëve, PD dhe LSI edhe ditën e sotme kanë tentuar që të mos lejojnë zhvillimin e mësimit ne [...]
Rama zbulon njoftimin e saktë për tarifat e studentëve: Nga nesër nis mbledhja e dokumentacionit që redukton nga 100% deri në 50% tarifat
Protesta e studentëve ka marrë zgjidhjet nga qeveria për kërkesat që shpalosi dhe ditën e sotme në auditorë është rikthyer normaliteti duke u zhvillua [...]
E turpshme/ Sharlatanët dhe injorantët tentuan të përdornin studentët për të shpërndarë lajmin e rremë për pagesën e tarifave të plota
Një grup shumë i vogël studentësh protestuan sërish sot para Kryeministrisë, ndërkohë që masa e gjerë e studentëve u rikthyen në mësim. Por “shuarja” [...]
“Pagesa 100%”, Rama: Pengmarrësit e protestës, po përpiqen të dezinformojnë studentët
Kryeministri Edi Rama përmes një postimi në “Twitter” ka akuzuar se disa persona, të cilët ai i quan fundërrina, po përpiqen të dizinformojnë studentë [...]
Greqia çon Himarën në BE: Shteti shqiptar po iu vjedh pronat
Ministria e Jashtme greke i ka kërkuar përfaqësueses së BE, Federica Mogherinit dhe komisionerit Johannes Hahn që ta trajtojnë me seriozitet çështjen [...]