Category: Debat
Paralajmërimi i zv. kryeministrit Braçe: Ikni vetë! Menjëherë, kaq di t’ju them!
Pas denoncimit te Fiks Fare mbreme qe tregoi me ze e figure veprimet e Hipotekës së Durrësit, qe sorollati një qytetar për më shumë se 6 vjet dhe pas [...]
Analisti ‘kryqëzon’ Bashën: Kërkon që sot të kthehet në pushtet me njollën e kësaj masakre
Analisti Ilir Yzeiri ka komentuar ngjarjen e 21 janarit ku mbetën të vrarë 4 protestuesë. Yzeiri tha se fajtorët nuk janë vënë para drejtësisë, dhe se [...]
“Sihariq” nga SHQUP-i, Kadilli dhe Pampuri japin lajmin e madh: PD fiton zgjedhjet me ekipin e ri!
Gazetarja Anila Basha ka replikuar mbrëmjen e sotme në emisionin “ Dritare me Rudinën” në NeWs 24 edhe me anëtarin e kryesisë së PD-së, Fatbardh Kadil [...]
PD vendos më në fund: Në 16 shkurt “protestë masive” në Tiranë si kjo e fotos së protestës së fundit!
Partia Demokratike dhe aleatët kanë vendosur të protestojnë në 16 shkurt ora 11:00 në Tiranë, përpara Kryeministrisë për largimin e qeverisë. Report T [...]
Jozefina “telendis” Bashën: Argati i shërbeu xhepit të kunatit dhe familjes së tij
Ish-kryeparlamentaja Jozefina Topalli ka komentuar thirrjen e kreut të PD –së, Lulzim Basha për të protestuar ndaj qeverisë.Sipas saj, gjithçka është [...]
“SHQUP”-i me Bozdon shikojnë ëndrra! Ja si do e rrëzojmë Ramën: PD ka qenë… partia që ka organizuar tubimet më të mëdha!
Anëtari i kryesisë së Partisë Demokratike Enno Bozdo foli për aksionin opozitar për të udhëhequr protestat popullore.
Bozdo u shpreh se në mbledhje [...]
Soreca hedh poshtë pretendimet e opozitës: Drejtësia funksionon, reforma është e pakthyeshme!
Ambasadori i BE, Luigi Soreca lëshoi këtë të martë një mesazh për opozitën shqiptare në lidhje me reformën në drejtësi. Pas kontestimeve të shfaqura n [...]
Spiropali: Sjellja e Bashës sot në Parlament, akt seksist
Ministrja e re e Shtetit dhe Parlamentit, Elisa Spiropali e ftuar në emisionin “5 pyetjet nga Babaramo” u shpreh se deklarata e Bashës se ministrat e [...]
Dokument/ Rrezikojnë të humbin vitin, studentët e Drejtësisë kërkesë rektorit: Zhbllokoni fakultetin dhe rifilloni mësimin
Studentët e Fakultetit te Drejtësisë i kanë drejtuar një shkresë zyrtare në emër të shumicës së studentëve, rektorit të Universitetit të Tiranës Mynyr [...]
Hapja e dosjes kritike, armikja e Sali Berishës rikthehet në Tiranë
“Jam shumë krenare dhe largohem me zemrën plot”. Kështu deklaroi Romana Vlahutin në një intervistë në përfundim të mandatit të saj si ambasadore e BE- [...]