Category: Debat
Berisha: Boja kundër Ramës nuk ishte shiringë… por stilograf (dhe një kujtesë për 21 Janarin)
Ish kryeministri Sali Berisha ka vlerësuar gjestin e nën kryetarit të Kuvendit Edi Paloka i cili ka spërkatur me bojë kryeministrin Edi Rama.
Beris [...]
Sulmi me bojë, Rama: Opozita ka marrë formën e një budallallëku universal! Si vizion ka vezën e Lulit… ide çizmen e Doktorreshës dhe program bojën e Palothës!
Kryeministri Edi Rama ka reaguar pas sulmit me bojë në Kuvend.
Shefi i qeverisë ironizon duke e konsideruar opozitën pa vizion.
Përmes një reagi [...]
FOTOT/ Publikohen pamjet e Edi Palokës që qëllon Ramën me bojë në sy të Talat Xhaferit
Seanca e sotme parlamentare, e cila zhvillohej nën praninën e kryeparlamentarit të Maqedonisë, Talat Xhaferri, ka degraduar.
Edi Paloka është ngrit [...]
E ftojnë të flas në fotore për mbështetjen ndaj Maqedonisë së Veriut në NATO, Basha përfiton nga rasti dhe nxinë Shqipërinë dhe shqiptarët
Lulzim Basha sot ka kaluar çdo cak në seancën plenare. Ndërkohë që në Kuvendin e Shqipërisë mbahet seanca ceremonial e mbështetjes së Shqipërisë për M [...]
Ambasadorit i BE: Flisni pa d.hunë, mesazhi juaj do të dëgjohet
Nga Ani Ruci
Opozita në Shqipëri ka paralajmëruar se të shtunën (16.02.2019) do të zhvillojë në Tiranë një protestë masive me sloganin ”Shqiptarët [...]
Ngjela: Qarqet serbo-ruse në Tiranë synojnë destabilizim, amerikanët i janë vënë mbrapa Berishës, nuk i shpëton dot SPAK
Politikanë shqiptarë të lidhur me Serbinë dhe Rusinë po tentojnë të krijojnë destabilitet në vend. Opozita ka paralajmëruar një protestë në datën 16 s [...]
SHBA nuk i jep vizë, justifikohet Berisha: Nuk kam aplikuar kurrë për vizë, mund të shkoj kur të dua si turist por turizmi nuk është një pasion i imi!
Ish kryeministri Sali Berisha thotë se nuk ka aplikuar për vizë amerikane dhe nuk beson se do aplikoj, duke krijuar kështu alibinë për mundësinë e ref [...]
Gjylameti: E dashur Arta, PS dhe Edi Rama nuk rrëzohen dot as me fjalë as me gjoba
Blerina Gjylameti
E dashur Arta,
Që kur unë shkruajta dashamirësisht dy fjalë për prononcimin tënd, gazeta e djalit tënd më ktheu në tabelë qitj [...]
Denis Dyrnjaja: Nuk na duhet retorika e ministrit Lleshaj, por zbardhja e së vërtetës
Moderatori i emisionit “Top Talk” në Top Channel, Denis Dyrnjaja ishte i ftuar mbrëmjen e sotme në emisionin “Top Show”, për të diskutuar mbi atë që k [...]
Persona me rekorde k.riminale, zbulohet skenari i Berishës, Bashës dhe Kryemadhit më 16 shkurt
Opozita po përgatitet për të sulmuar Kryeministrinë dhe institucionet e tjera në vend gjatë protestës së 16 shkurtit. Thirrjet e bëra nga Basha, Beris [...]