Category: Debat
Vëllai i Azem Hajdarit: Basha dhe Berisha bëjnë mirë t’i lidhin qentë, se pastaj kam dy fjalë për ta!
Sali Hajdari, vëllai i Azem Hajdarit, njëherazi xhaxhai i Rudina Hajdarit, deputetes së PD që vendosi mos e djegë mandatin ka reaguar për situatën e k [...]
PD me përfaqësimin më të ulët në parlament dhe pabarizisë gjinore nuk e pengon Bashën të mashtroj gratë: Ne do t’u japim peshën që meritojnë
Kreu i PD Lulzim Basha, bëri një urim me rastin e ditës ndërkombëtare të gruas, për të "larë gojën" kur tha se:
“8 Marsi është një ditë e veçantë p [...]
FOTOT/ Basha dhe Kryemadhi i presin rrugën Ramës me disa gjimnazistë që dogjën goma, hedhën shashka dhe gurë
Lulzim Basha dhe Monika Kryemadhi i kanë bërë pritë kryeministrit Edi Rama.
Anëtarë dhe simpatizantë të PD dhe LSI janë mbledhur në hyrje të qyteti [...]
VIDEO/ Partia i “kthen shpinën”, Europa i hap krahët… deputetja Rudina Hajdari në krah të ambasadorit Soreca
Rudina Hajdari nuk ishte shfaqur më publikisht, prej vendimit të saj për të mos djegur mandatin e deputetes, një hap kundër Partisë Demokratike, aleat [...]
Kandidati i radhës për deputet i listës PD-së, Karamelo i PBDNJ-së: Djegia e mandateve anti-ligjore dhe anti-shqiptare
Emrave të listës së deputeteve opozitarë që do qëndrojnë në Kuvend iu bashkua edhe Ligoraq Karamelo, i PBDNJ, i cili e merr mandatin nga lista e PD.
[...]
Rama: Po të mos kishte LSI, nuk do të kishte shit-blerje të votave në Shqipëri! Shqipëria nuk shahet në gjuhë të huaj
Kryeministri Edi Rama ka treguar se çfarë i ka kërkuar Lulzim Bashës në marrëveshjen e 17-majit. Në rubrikën “Përgjigjia ime” në Facebook, kreu i qev [...]
Ditëzinj që keni vjedhur e plaçkitur këtë popull, po dëmtoni Shqipërinë!
Deputetja e PS Blerina Gjylameti ka reaguar në një status në rrjetet sociale mbi zhvillimiet e fundit politike.
Ndër të tjera Gjylameti vë në dukje [...]
Nxjerr kokën Basha pas takimit me zyrtarin e BE-së: Është turp për Europën nëse pranon integrimin e Shqipërisë në këto kushte
Është turp për Europën nëse pranon integrimin e Shqipërisë në këto kushte. Kështu u shpreh lideri i Partisë Demokratike Lulzim Basha, pas një takimi q [...]
Shkeljet në administratë: Ka ende zona gri dhe të errëta në administratë, po përgatitemi për marrjen e një pakete të re masash ndëshkimore
Në kuadër të takimit të përjavshëm për portalin ‘Shqipëria që duam’, kryeministri Rama u ndal edhe tek shkeljet ligjore të drejtuesve dhe punonjësve t [...]
Dr. i Politikave të Fqinjësisë, Christian Danielsson: Implementimi i Reformës në Drejtësi, kyç për sundimin e ligjit dhe progresin e Shqipërisë drejt BE-së
Drejtori i Përgjithshëm për Politikat e Fqinjësisë dhe Negociatat e Zgjerimit, Christian Danielsson po zhvillon një vizitë zyrtare në vendin tonë.
[...]