Category: Debat
EUreporter: Shqipëria i kërkon BE fillimin e bisedimeve të anëtarësimit sa më shpejt të jetë e mundur
Në fjalën e mbajtur gjatë konferencës së Londrës, kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama i drejtoi një kërkesë pasionante Brukselit për nisjen e bisedime [...]
Kë Petrit të besojmë?
Dy deklarata diametralisht të kundërta për Check Up-in. Në 2015-ën Vasili krah ish-ministrit të Shëndetësisë së asaj kohe, Ilir Beqja flet me superlat [...]
Juncker shmangu takimet me Bashën e Kryemadhin, mesazhi i qartë për opozitën
Presidenti i Komisionit Europian, Jean-Claude Juncker, i cili zhvilloi një vizitë dy ditore në Tiranë, nuk u takua me krerët e partive opozitare PD-LS [...]
Adriatik Llalla do të tërheqi pas të tjerë: Pushtetarët e Tiranës do mbrojnë njëri-tjetrin që lëmshi i tyre të mos shpërbëhet
Veprimtari shqiptar në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, Shenasi Rama, gjatë një interviste për shqiptarja.com ka komentuar paralajmërimin e Departamen [...]
“Ndahet Maqedonia, së shpejti do të ketë 3 shtete shqiptare në Ballkan”
Ish-Ambasadori i Shqipërisë në Kosovë dhe Maqedoni, Arben Çejku, deklaron se pas 10 viteve do të ketë tre shtete shqiptare.
I ftuar në emisonin “Deba [...]
Gafat me “hajdutët”/ Kunati sqaron pozicionin e Lulit për “Presidentin Kombëtar”
Një debat serioz ka shpërthyer në vend pas deklaratës së Edi Ramës mbi nevojën e presidentit kombëtar mes Shqipërisë e Kosovës.
Luli nuk është përmba [...]
Tsipras vjen në Shqipëri në prill, zbardhen detajet e vizitës
Kryeministrat e Shqipërisë dhe të Gerqisë, Edi Rama dhe do të takohen zyrtarisht gjatë muajit prill.
Report TV ka mësuar disa mëson detaje nga par [...]
Paranoja që e zvogëlon akoma më shumë Ilir Metën
(Skandal) Ilir Meta në detyrën e presidentit të Republikës, ka vendosur të habisë.
Ka mjaftueshëm pushtet për të bërë detyrën e tij mbështetur në Kus [...]
”Funksionarët e errësirës”: SHISH, Prokuroria e FSHF “bunkier” të informimit
Zbatimi i ligjit të ri për të drejtën e informimit, i konsideruar nga ekspertët si një ndër ligjet më të mira në Evropë, ka nxjerrë në pah institucion [...]
Investimet në Shqipëri/ Ambasadori italian Alberto Cutillo: Korrupsioni dhe gjyqësori kanë mbajtur larg investitorët e mëdhenj italianë
Italia është partneri më i madh tregtar i Shqipërisë, me 57% të totalit të eksporteve dhe 28% të importeve, sipas të dhënave të INSTAT. Por, rëndësia [...]