Category: Debat
Kryemadhi i “vardiset” Ramës: Ja mesazhi i koduar!
Mesazhet e sotme të politikanëve shqiptarë me rastin e Kurban Bajramit nuk ishin vetëm për popullin, por edhe për vetë ata.
Mes thirrjeve për bashk [...]
Manastirliu-Vasalit: Shërbimi publik shëndetësor nuk do t’iu mungojë, nëse do të vendosësh të trajtohesh për haluçinacionet tuaja!
Pas akuzave të njëpasnjëshme bërë në adresë të Ministrisë së Shëndetësisë, nga kreu i grupit parlamentar të LSI, Petrit Vasili, ka ardhur edhe reagimi [...]
Deputeti, burrit të Argitës : Budalla që t’i hanë kumbullat të tjerët o b*** (Replikat e plota)
Denoncimi i drejtuesit të departamentit për mbrojtjen e Mjedisit në Partinë Demokratike, njëherazi dhëndër i ish-kryeministrit Sali Berisha, Jamarbër [...]
Ja çfarë deklaroi Zv. ambasadori amerikan David Muniz para largimit nga Shqipëria! (Video)
Në përfundim të mandatit të tij zv. ambasadori amerikan David Muniz ka dhënë në mesazh me fjalë premtuese për shqiptarët.
“Kam besuar gjithnjë se S [...]
Deputeti i PS për përgjimet me Shullazin: Lajme vere, që nuk e dëmtojnë dot imazhin tim
Deputeti i PS, Jurgis Çyrbja përmes një postimi në “Facebook” ka reaguar pas akuzave se ai është i përfshirë në bandën së Emilano Shullazit.
Çyrbja [...]
Kryebashkiakët e LSI nga pasuritë që u ka sjell ‘tepsia” e pushtetit
Nga ana tjetër, sa i takon pasurisë, pas nuk ngelen as kryebashkiakët e LSI. Kryebashkiakja e Gjirokastrës, Zamira Rami ka deklaruar të ardhura të shu [...]
Nishani nxin Shqipërinë, fushatë kundër vendit tek ndërkombëtarët
Prej më shumë se një viti e gjysmë Partia Demokratike dhe funksionarët e saj, kanë ndërmarrë një fushate të ethshme kundër Shqipërisë në sytë e ndërko [...]
Pasuria e deputetit të Idrizit, Dritan Bici, nga agronom kooperative, bujk, blegtor në sheik
Deputeti i fundit i PDIU privatizoi prona publike me shuma qesharake, pasi e përzuri Rama, u lidh me Shpëtim Idrizin dhe hyri në parlament
Dritan B [...]
SHBA-BE ultimatum komisionerëve të Vettingut: Asnjë vonesë, zhvilloni 2-3 seanca në javë
Ndërkombëtarët janë angazhuar shumë që reforma në drejtësi në vendin tonë të ecë ashtu siç duhet. Në korrik të vitit 2016 konsensusi politik për mirat [...]
Tensionohen marrëdhëniet qeveri-presidencë, shtatori vjen me dy çështje të bujshme që pritet të shkaktojnë akoma më shumë përplasje mes Ramës dhe Metës
Marrëdhëniet mes qeverisë dhe Presidencës pritet që të tensionohen akoma dhe më tepër. Kthimi për rishqyrtim i dy ligjeve nga presidenti Ilir Meta sol [...]