Category: Debat
Kreu i KLSH/ Ja si do bëhet vetingu i emrave të rinj! Të gjithë në skaner nga Komisioni i Ekonomisë
Kandidatët për kreun e ri të Kontrollit të Lartë të Shtetit do të duhet që të kalojnë në 3 filtra përpara se të shkojnë në seancë plenare. Gazeta rapo [...]
Vettingu në politikë/ Rama: Nëse Luli kërkon veting, bujrum e nisim nga sarajet e mia, pastaj të familjarëve dhe krushqëve të tyre…!
Që pas hedhjes së idesë së kreut të PD, Lulzim Basha, që përveç në sistemin e drejtësisë, edhe politikanët t’i nënshtrohen vettingut, kjo ka qenë [...]
Edi Rama paralajmëron: PS draft më vete për vetingun e familjarëve dhe pasurisë së politikanëve, të gjithë do japin llogari, propozimi i PD në Venecia
Kryeministri Edi Rama ka dhënë dje sinjale se PS do të dalë me një propozim më vete sa i takon vetingut në politikë. Gjatë një interviste për Eni Vasi [...]
Ndryshimet në qeveri, Rama i prerë: Nuk jam i kënaqur nga puna e tyre…!
Mbrëmjen e djeshme, Kryeministri Edi Rama ishte i ftuar në emisionin “Open” të Eni Vasilit, teksa u pyet për temat më të nxehta të aktualitetit, e ndë [...]
Si u shtang Voltana Ademi gjatë deklaratës kur u përmend Sali Berisha
Kryetarja e bashkisë Shkodër Voltana Ademi nuk ka pritur shumë gjatë që t’i kthejë një përgjigje drejtorit të përgjithshëm të ARRSH Afrim Qendro lidhu [...]
Ish-deputeti i PD “plas bombën”: “Basha nuk do linte gjë mbi tokë”!
Ish-nënkryetari i Partisë Demokratike, Astrit Patozi i ftuar në emisionin “Top Talk” të gazetarit Denis Dyrnjaja në Top Channel është shprehur se Lulz [...]
E tmerruar nga “arratia” e Llallës … Monika i bie pishmanit: Donald Lu, faleminderit!
Kryetarja e LSI-së, Monika Kryemadhi priti sot në seline e LSI-së në takimin e lamtumirës, Ambasadorin e Shteteve të Bashkuara të Amerikës Donald Lu.
[...]
Ish-deputeti i PDIU i kthehet Idrizit: Tradhëtove elektoratin për interesat personale… po 1 mijë të punësuarit e tu nga Rilindja?!
Deputeti Dritan Bici ka folur lidhur me perplasjen me kreun e PDIU-së Shpëtim Idrizi.
Ai shprehet se Idrizi ka tradhëtuar besimin e qytetarëve për [...]
Basha “në ekzil” kërkon seancë parlamentare për pr/ligjin e vettingut të politikanëve, vetë është në arrati!
Teksa kryedemokrati Lulzim Basha i bënte thirrje kryeparlamentarit Gramoz Ruçi që të botohej në faqen zyrtare të Kuvendit, propozimi i opozitës për ve [...]
Basha nuk duron më: Nuk dua që familjarët tanë të hetohen për pasuritë!
Lulzim Basha vijon me shoun e tij politik nëpër rrethe, ndërkohë që në Tiranë mbahej seanca plenare e radhës.
Ai ka qenë këtë të enjte në Durrës, k [...]