Category: Debat
Kolonel Pashaj: Shqetësimi i Presidentit për paktin me Greqinë është i drejtë, duhet transparencë
Koloneli i Detit, Myslim Pashaj ka ngritur një sërë pikëpyetjesh mbi negociatat që po zhvillohen me Greqinë për ndarjen e detit. Të mërkurën ishte pre [...]
“Ore do hyj në histori, më lini të flas”, Rama “sfidon” gazetarët: Mos mu drejto mua se…
Gjatë intervistës së sotme në “Real Story”, Edi Rama ndodhet përballë gazetarit Sokol Balla, ndërsa në panel janë dhe Alfred Lela, Arjan Vasjari, Agro [...]
Bushati në shërbim të Berishës deri në fund: Debat me Carlo Bollinon si militant i paftyrë!
Gazetarët Andi Bushati dhe Carlo Bollino kanë replikuar me njëri tjetrin në emisionin “Të Paekspozuarit”, lidhur me shfaqjen në media të Xhisiela Malo [...]
Taulant Balla i kërkon Prokurorisë të të hetojë një orë e më parë akuzat e opozitës ndaj tij
Kryetari i grupit parlamentar të PS-së Taulant Balla ka hedhur një sërë akuzash ndaj opozitës dhe kryetarit të PD-së Lulzim Basha.
Ai i ka drejtuar [...]
Rama: Më paskan kallzuar dy gjysmagjelat e opozitës në emër të heroit të filmit Babale 2! Gati të hetohem
Kryeministri Edi Rama ka reaguar pas padisë së PD-së dhe LSI-së ndaj tij për çështjen e denoncimit të oficerit Emiljano Nuhu, ku implikohej në dhunimi [...]
Modeli i PD sipas KLSH: Xhelal Mziu “avullon” 322 mijë USD vetëm në 6 tendera…
Teksa kryetari i opozitës, Lulzim Basha, kërkon konfiskimin e pasurive të personave publikë dhe privatë, që burojnë nga paratë publike, në Bashkinë e [...]
Shehi shpërthen i mërzitur me Lu-në: Mori rrjetën bosh, nuk kapi as peshq, as gaforre!
“Donald Lu, një Amerikan i Shqetësuar”, është kjo tema që emisioni Top Story transmetoi në Top Channel. Ky dokumentar është bazuar mbi bilancin tre [...]
UNESCO: Shqipëria me barazi gjinore më të lartë në rajon sa i përket doktorantëve
Gratë që kryejnë ciklin e tretë të studimeve (doktoraturë) në Shqipëri janë në shifrat më të larta në Ballkan, duke u bërë kështu një ndër vendet që k [...]
Rama i çudit të gjithë në takim me qytetarët: Politikanët janë hajduta e legena (Video)
Ndoshta nuk e kishin menduar në asnjë moment që të uleshin në karrigen e një ministri, por qytetarët sot kanë qenë në krah të kryeministrit Edi Rama n [...]
Pritja e ankthshme e burgut po mbyt Monikën, thotë dëshirën e fundit të saj
Prej momentit që ngritën kartonët për aplikimin e reformës në drejtësi s’ka patur qetësi për politikanët shqiptarë. Si rrjedhojë e kësaj ne shohim sot [...]