Category: Debat
” Ata që kërcënojnë se duan dëmshpërblim nga paratë e qytetarëve, s’ka legalizim për zaptuesit profesionist!”
Edi Rama ka folur sërish për banorët e Unazës e Re, duke dënuar bllokimin e rrugës që ata bëjnë gjatë protestave kundër prishjes së banesave e biznese [...]
Skandali me lobimet e PD: Lulzim Basha gati të fundoset, SHBA tjetër dosje kundër liderit demokrat
Skandali me lobimet në Shtetet e Bashkuara të Amerikës rrezikon të fundosë kreun demokrat Lulzim Basha. Një vit më parë Basha shpenzoi 675 mijë dollar [...]
Basha përjashton 15 “armiqtë” ish anëtarë të Kryesisë së PD!
Gjatë ditës së djeshme u zhvillua mbledhja e Kryesisë së PD-së, ku mungonin 15 prej tyre, kjo për arsyje se nuk ishtin thirrë në takim. Të paktën kës [...]
Plas në PD, kush janë besnikët e Berishës që dalin kundër Bashës, ç’ndodhi në mbledhjen me dyer të mbyllura
Grupi Parlamentar i PD ka diskutuar në mbledhjen e fundit procesin e zgjedhjeve brenda partisë. Krahas kësaj është marrë vendimi për të mbledhur Kuven [...]
Miliarderja Monika Kryemadhi mallkon në emër të fukarenjve “menaxherin” e oligarkëve Edi Rama, do ta zërë haka e “çizmes”?!
Monika mes protestuesve në zonën ku ka jetuar me bashkëshortin Meta momentet e rinisë në shtëpinë e ‘dhuruar’ nga vëllai adoleshent Drini Kryemadhi, m [...]
Monika i bënë presion Ramës: Do provosh tmerrin më të madh nëse banorët shpronësohen, mos u ngopshi ishalla!
Kryetarja e LSI-së, Monika Kryemadhi, ka folur sot pranë banorëve që rrezikohen nga projekti i "Unazës së Madhe", ku ka folur me tone mjaft pikëlluese [...]
Pse 3 kandidatët që synuan t’i zënë vendin Berishës vdiqën dhe 1 iku emigrant?!
Kreshnik Spahiu ka kujtuar 5-vjetorin e vdekjes së Sokol Olldashit, i cili njëherësh ka qenë dhe miku i tij deri kur u nda nga jeta.
Me këtë rast, [...]
Fatos Lubonja ka “ikur”: Ç’na duhet Unaza?! Pse te mos jemi si Firence që është më keq se në Tiranë trafik, dhe s’ndërhyn njeri!
I ftuar në emisionin më të ri në News24, ‘A’ me Adi Krastën, analisti Fatos Lubonja është pyetur për protestën e banorëve të “Unazës së Re”, si dhe që [...]
A po punon PD-ja, për të prishur protestën e banorëve të Astirit?
Disa dhjetra banorë të zonës së “Astirit” protestojnë prej 16 ditësh, pasi banesat e tyre do të prishen për shkak të ndërimit të “Unazës së Madhe”.
[...]
“Hasmi” që protestonte kundër Pazarit të Ri, ndez dritat e festave me Veliajn
Pas ndezjes së dritave te Fshati i Festave në sheshin “Skënderbej, kryebashkiaku i Tiranës, Erion Veliaj, ndezi sot edhe dritat te pemës te Pazari i R [...]