Category: Debat
Basha merr në dorë protestën e studentëve: Do e mbështesim me të gjitha format dhe mënyrat!
Kryetari i PD, Lulzim Basha pas mbledhjes së grupit parlamentar paraditen e sotme ka deklaruar se forca që drejton mbështet me të gjitha format dhe më [...]
Salianji: Të djegim mandatet, të jemi në krye të protestave
Ervin Salianji ka kërkuar sot që deputetët demokratë të djegin mandatet e tyre. Gjatë mbledhjes së grupit parlamentar të PD-së, Salianji tha se ky vep [...]
FOTO/ Rama fton studentët për dialog: Do shihemi para festave?
Kryeministri Rama ka reaguar serisht ne Twittter dhe ne Instastory mbi protesten qe po zhvillohet ne bulevard, e cila eshte marre ne dore nga PD dhe L [...]
“Studentët” e PD-LSI bllokojnë kryqëzimin tek “9-Katëshet” dhe “21 Dhjetori”… qytetarët i mallkojnë!
Një numër i madh studentësh kanë bllokuar edhe kryqëzimin tek 9-katëshet, pas atij të 21 Dhjetorit, duke bllokuar qarkullimin e automjeteve në këto se [...]
Kur hajduti vjedh veten?! Basha shpall listën e KK-së re, por i dalin më shumë fletë se votues
Shpallet më në fund rezultati I votimit për listën e re të Këshillit Kombëtar të PD.
Sipas procesverbalit janë tërhequr 6000 fletë votimi dhe kanë [...]
Ilir Meta, presidenti i skraparllinjve (Video)
Presidenti Ilir Meta vazhdon turin e tij të udhëtimeve, këtë herë ndaloi në qytetin e Çorovodës, ku u mikprit nga autoritetet vendore, veteranë dhe qy [...]
“Doktoreshë” Monika sfidon Lulin, kush është më “tap-topi” në matematikë! Video që po bën xhiron në rrjetet sociale
Monika Kryemadhi është një ndër politikanet ferma më të komentuara për korrupsion, aq sa lë mbrapa shumë prej burrava të politikës në këto 28 vite plu [...]
Del lista zyrtare, këta janë fituesit e Këshillit Kombëtar të PD-s
Del lista zyrtare e Këshillit të ri Kombëtar të Partisë Demokratike.Lista u votua nga rreth 5 mijë anëtarë të Kuvendit.Këshilli Kombëtar do të zgjedhë [...]
“Zot shpëto Shkodrën”, Rama nuk kursen edhe Voltana Ademin
Pas kryetares së LSI-së, Monika Kryemadhi, kryeministri Edi Rama nuk ka kursyer edhe kryebashkiaken e Shkodrës, Voltana Ademi.
Përmes një postimi n [...]
Kreu i PD Lushnjë në “sulm” vetëm: Studentët të shporrin Ramën, Bashën, Metën e Kryemadhin!
Kryetari i Partisë Demokratike në qytetin e Lushnjës, Myslim Murrizi, ka kërkuar nga studentët që të përzënë të gjithë politikanët që kanë hartuar Lig [...]