Category: Debat
“Rama 3”, dy ministra kosovarë në qeverinë e re
Kryeministri Edi Rama i ka befasuar të gjithë këtë të premte, kur ka shkarkuar më shumë se gjysmën e ministrave të tij.
Befasues kanë qenë edhe emr [...]
Pas shkarkimeve, Rama thumbon dy ministrat që nuk u prekën nga largimet: Keni afat deri në qershor!
Kryeministri Edi Rama ka paralajmëruar ministrat Blendi Klosi dhe Ogerta Manastirliu se do të largohen nga postet që mbajnë nëse nuk zbatojnë detyrat [...]
Katër ministrat që i shpëtuan “zemërimit” të Ramës
Kryeministri Edi Rama ka shkarkuar më shumë se gjysmën e qeverisë, duke e përmbysur pothuajse tërësisht atë. Vetëm katër ministra i kanë shpëtuar furt [...]
Rama pasi ndërroi qeverinë flet për administratën: Harrojeni se do ketë më kushërinj, krushq dhe xhaxhallarë në administratë, më mirë ikni vetë nga PS!
Kryeministri Edi Rama në Asamblenë Kombëtare tha se nuk do të ketë më punësime selektive në administratë.
“Ky është një takim i pazakontë, në një k [...]
Rama: Mbi 262 mijë vende pune më shumë se vitin 2014, leku më i fortë se kurrë!
Në 3-mujorin e parë të këtij viti figurojnë të regjistruar në punë mbi 1.2 milionë qytetarë. Kjo shifër është bërë e ditur nga Kryeministri Edi Rama n [...]
Lulzim Basha ka gënjyer edhe për shkollën e lartë/ Me korrespodencë dhe i ka zgjatur 12 vite
Lulzim Basha ka gënjyer për diplomimin e tij në Hollandë dhe ky tashmë është një fakt i konfirmuar nga vetë mediat pranë tij. Duke dashur të përgënj [...]
Kryemadhi bënë të penduarën dhe cakton datën e zgjidhjeve parlamentare…si gruaja e presidentit të divorcuar për partinë
Kryetarja e LSI, Monika Kryemadhi ka zhvilluar një takim me strukturat e kësaj force politike në Gjirokastër.
Gjatë fjalës së saj, Kryemadhi i bëri [...]
Kur një delirant merr flamurin e “diasporës” dhe në lojë përfshihet edhe Ilir Meta
Një delirant me emrin Genc Sejko, që njihet ndryshe edhe si kamikaz i PD-së, thotë se nuk e kanë lejuar të protestojë para Kryeministrisë.
Ai prete [...]
“Aseti Kombëtar” Fatos Lubonja, tregon një përrallë për ish-mikun e tij Edi Rama
Ndëshkimi i shpifësëve ka qënë një synim i kahershëm i kryeministrit Edi Rama. Më të ardhur në pushtet, Rama ndërmori një nismë ligjore për kriminaliz [...]
Lulzim Basha sulmon median alla “Jovan Bregu”: Pse, unë dhe PD (mamaja) do i bëjmë punën tuaj?!
Lulzim Basha shkoi sërish pranë Unazës së Re, ku banorët protestojnë prej gati 2 muajsh. Kreu i opozitës tha se tashmë ka fakte se si Veliaj dhe Rama [...]