Category: Debat
Rama e ironizon duke e thirrur doktoreshë, Kryemadhi jep përgjigjen që nuk pritej nga askush
E ftuar te '5 pyetjet nga Babaramo' kryetarja e LSI, Monika Kryemadhi ka komentuar disa nga fjalët që kryeministri Edi Rama ironizion atë. Kryemadhi u [...]
“Gota plasi në dorën time!” Lindita Nikolla ia thotë hapur Adi Krastës çfarë ndodhi!
Ish-ministrja e Arsimit Lindita Nikolla e ftuar në emisionin “A Show” me Adi Krastën i etiketon protestat e fuqishme studentore si shkaktaret e dorëhe [...]
Kryemadhi: Marrëveshja e 17 majit e ka goditur shumë Bashën, por ai donte të dilte nga çadra
Monika Kryemadhi thotë se ai nuk shpreh simpati për paktin e Lulzim Bashës me Edi Ramën në 17 maj të 2017-ës. Por, tha Kryemadhi e ftuar te "5 pyetjet [...]
“I shërben komandantit!” Shokon Erion Kristo: E kam bërë Ramën tatuazh
Emisioni "360 gradë" në Ora News është shoqëruar nga debate mes gazetarëve Erion Kristo dhe Bejdo Malo. Ky i fundit i tha me ironi Kristos se pa das [...]
A ndjeni antipati për Besa Shahinin? Nikolla habit Krastën me përgjigjen: E kam si…
Adi Krasta në emisionin e tij ku e ka të ftuarën e mbrëmjes e pyet në lidhje me ministren e re të Arsimit Besa Shahini. Krasta ‘e ngacmon’ dhe i thotë [...]
Ironia/ Thërrasin në protestë popullin “barktharë”, organizatorët e tubimit hanë e pinë sa nuk plasin nëpër restorante
Ekipi i Partisë Demokratike me misionin e mbledhjes të sa më shumë qytetarëve në protestën e 16 shkurtit, ka vendosur të shtrojë një drekë të bollshme [...]
Civici, në “Top Talk”: PPP jashtë kapaciteteve për t’u menaxhuar. Krijuan abuzim dhe korrupsion
Këtë të hënë, në Komisionin e Ekonomisë pati debate të shumta për disa çështje, mes tyre edhe pr.ligjin që heq mundësinë e “propozimeve të pakërkuara” [...]
Pikturoi letrën për Metën që refuzoi Lleshajn, Rama habit me përgjigjen që i jep gazetarit në Berlin
Në ekspozitën e cila u mbajt në Berlin, kryeministri Edi Rama solli disa risi. Ato që bënë më shumë përshtypje janë edhe pikturat që solli mbi dokumen [...]
VIDEO/ Studentët e Drejtësisë tentojnë të zhbllokojnë fakultetin: “Shporruni! Duam mësim, duam mësim”
Ne fakultetin e drejtesise studentet e ketij fakulteti po zhbllokojne ambjentet e uzurpuara nga nje grusht studentesh te ndikuar politikisht.
Stud [...]
Nuk përmbahen pedagogët e privatit, i shkruajnë Ramës: Kemi frikë…
Mëngjesin e të hënës një grup Pedagogësh të Institucionit Jo-Publik të Arsimit të Lartë në Tiranë i kanë adresuar një letër në kushtet e anonimatit kr [...]