Category: Debat
Humb jetën një person në vendin tonë: Dyshohet si i prekur nga gripi i derrit
Një person ka humbur jetën ditën e sotme pasi ishte prekur nga virusi AH1N1, i njohur si gripi i derrit.
Ai është një 48-vjeçar nga Elbasani që kis [...]
Majlinda Bregu në Tiranë si përfaqësuese e BE-së: Takim me antarët e qeverisë, larg SHQUP-it
E emëruar pak kohë më parë në postin e saj më të ri, si Sekretare e Përgjithshme e Këshillit të Bashkëpunimit Rajonal, Bregu ka zhvilluar takime pune [...]
Rama nuk ndalet, thumbon hapur Berishën: “Si je bos”? Me vizat amerikane nuk ke probleme?! (BATUTAT)
Kryeministri Edi Rama gjatë qëndrimit në Berat, vizitoi një sipërmarrje të grumbullimit të bimëve medicinale në zonën e Dushnikut. Kreu i qeverisë the [...]
Rama i paralajmëroi, Basha bën “të fortin” duke mos pasur asgjë në dorë: Nuk ke asnjë shans të…!
“Nëse prisni dhe nuk veproni nuk i merrni dot bursat sepse ne nuk i japim dot pa na sjellë dokumentacionin”. Ka qenë ky paralajmërimi i kryeministrit [...]
Gjyq pas publikimit të pasurisë, shpërthen Paloka dhe bën deklaratën e fortë: Nuk kam folur ndonjëherë për babanë tim, por…
Edi Paloka ka paralajmëruar sërish Carlo Bollinonpasi gazeta që ai drejton publikoi në një artikull dy ditë më parë deklaratën e pasurisë së tij.
P [...]
Ilir Meta synon të bëjë kryetar të KLSH një ndër deputetët më të pasur, Anastas Angjeli shtëpi në Boston, ja llogaritë mijëra dollarëshe të familjes së tij
Kontrolli i Lartë i Shtetit rrezikon të drejtohet nga një prej deputetëve më të pasur të Kuvendit të Shqipërisë. Pasi mazhoranca rrëzoi Vitore Tushën [...]
Kur idioti deputeti hollandez, i kërkon Shqipërisë heqjen e… “Sheriatit”!
Sheriati duhet të largohet nga Evropa; nën këtë titull, revista e përjavshme Elsevier, sjell qëndrimin e Pieter Omtzigt, deputet holandez dhe anëtar i [...]
Turp! Voltana Ademi edhe mesazh nuk di të shkruaj, por mban peng Universitetin e Shkodrës: Zbulohen mesazhet me deputetin demokrat (Foto)
Në rrjetet sociale po qarkullon një bisedë mes deputetit të PD-së Bardh Spahia dhe kryebashkiakes së Shkodrës Voltana Ademi sa i përket protestës stud [...]
Tre pyetje të Ramës për “Mark Markët”: Kur të përgjigjen më thoni, e pastaj jam unë prapë fajtori…s’ka problem!
Kryeministri Edi Rama dhe kryetari i bashkisë Erion Veliaj kanë zhvilluar një bisedë sot me studentët në sallën e re të rikonstruktuar të studimit, te [...]
Më në fund Dash Shehi e ka “nuhaturi” se pse Rama e quajti “pijanec” në Kuvend!
Në emisionin ‘Kjo Javë” kreu i LZHK-së Dashamir Shehi tregoi edhe arsyen se pse kreu i qeverisë Edi Rama, e ka quajtur atë pijanec në një prej seancav [...]