Category: Debat
Berisha i çoroditur i drejtohet Sandër Lleshajt: Je kriminel, bastard! Unë s’i kam duart e lyera me gjak si ty Sali!
Edhe sot sherr dhe përplasje në parlament. Ka nisur me debate dhe fyerje të ashpra seanca e sotme plenare. Në mungesë të kryeministrit Edi Rama sherri [...]
Zv/kryeministri Braçe: O pisa! Në burg do shkoni mos tu gënjej menda se do shpëtoni për pushkatimin e katër njerëzve pa gjyq!
Zv.kryeministri Erjon Braçe ka shpërthyer në akuza dhe ofendime të rënda ndaj deputetëvëe të opozitës, të cilët i ka quajtur “pisa”, e veçanërisht nda [...]
Disa foto të “panjohura” të Grida Dumës dhe fati i shenjuar politik i saj dhe i Salianjit në PD
Grida Duma është një ndër politikanet më të komentuara shqiptare. Ajo u ngjit në “majë” me një shpejtësi të pabesueshme dhe është promovuar dhe vazhdo [...]
Doktorresha sulmon ministrat e Ramës: Mos na flisni për shkollim se nuk keni të krahasuar me ne, vetëm në një diplomë na e kaloni… lëpirje menderesh
Monika Kryemadhi ka shpërthyer në akuza në Kuvend. Kryetarja e LSI-së shprehet e shqetësuar pasi sipas saj sot në PS po ecet duke ju servilosur Edi Ra [...]
“Zorzopët”! Rama nxjerr pamjet dhe sulmon ashpër opozitën: U freskon kujtesën atyre që e kanë harruar…
Edi Rama e ka nisur ditën e sotme me publikimin e pamjeve tepër domethënëse.
Kryeministri ka nxjerrë disa imazhe nga qendra shëndetësore e Novoselë [...]
Basha i përgjigjet BE-së dhe OSBE-së: Ç’punë keni me kodin elektoral, Rama ka kapur kodin penal…ndaj unë nuk jam pas hekurave?!
Një muaj pasi ambasadorët e BE-së dhe OSBE-së i kërkuan miratimin e Reformës Zgjedhore, kryedemokrati Lulzim Basha i ka kthyer përgjigjie publiksht di [...]
Gjynah! Mirë llogarinë por as njësitë matse nuk njeh ky?! Basha do shesi energji elektrike me kovë… 300 lekë për litër më pak! (Video)
Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha ka bërë sërish një gafë të madhe.
Gjatë takimit të tij me qytetarët për tu organizuar për protestën e [...]
Mbulimi universal, Manastirliu: 12 paketa shëndetësore falas në spitalet publike dhe private, ja sa përfituan
Më shumë se 8 mijë qytetarë kanë përfituar procedurat dhe ndërhyrjet falas për shërbime të kardiologjisë, kardiokirurgjisë, transplantit të veshkave, [...]
Debati në komision/ Sandër Lleshi u a plas në fytyrë: Deputete zvarritëse, do na zvarrisësh ne ti ë…?! Unë i kam fëmijët ndryshe nga ti!
Ministri i Brendshëm Sandër Lleshi sherr me deputeten e LSI-së Kejdi Mejmetaj në komisionin e medias.
Në një moment kur kryetarja e komisionit të m [...]
Përgjimet e VOA-s/ Prokuroria: Nuk është pjesë e hetimit reporterja që spekulon nëpër media si gazetare….për bujë!
Prokuroria e Krimeve të Rënda ka përgënjeshtruar lajmin se kanë nisur hetimet ndaj reporteres Klodiana Lala lidhur me shkrimin e publikuar nga Zëri i [...]